tirsdag den 2. oktober 2012

Ferie og mange gøremål/Urlaub und viele Aktiviteten

Ja, så blev det endelig min tur til at holde sommerferie. Grundet sygdom var det ikke muligt tidligere, men nu er jeg igen oppe på fuldtid, og har det godt igen. Dejligt!!! Vejret arter sig jo heller ikke meget anderledes nu end det gjorde i sommermånederne, bortset fra at det er en smule koldere. Lidt trist selvfølgelig, at jeg så nu holder ferie uden gemalen, men på den anden side, så har jeg masser af tid og ro til at "fordybe" mig i alle mine gøremål.

Ja, nun bin auch ich endlich mal dran Sommerurlaub zu haben. Aufgrund Krankheit war dieses vorher nicht möglich, aber nun arbeite ich wieder Vollzeit und es geht mir wieder gut. Toll !!! Das Wetter benimmt sich ja auch nicht viel anders als in den Sommermonaten, mal davon abgesehen dass es etwas kälter ist. Ein wenig Schade ist es schon, dass ich Urlaub ohne meinen Mann machen muss, aber auf der anderen Seite habe ich so viel Zeit und Ruhe um mich in meine "Aktiviteten" zu vertiefen.

Neues gibt es z.B. zu berichten, dass ich seit kurzem an einem Webkursus an der Volkshochschule in Flensburg teilnehme. Es macht mir unheimlich viel Spass, und ist sehr lehrreich. So bin ich guten Mutes, dass ich bald auch an meinem Webstuhl hier zu Hause etwas zu stande bringen kann.

Det sidste nye er nok, at jeg for nylig er startet på et vævekursus i Flensborg. Det er meget sjovt og lærerigt. Så nu håber jeg, og er også ret fortrøstningsfuld, at jeg nok snart kan få gang i væven her hjemme.

Ellers har jeg travlt med at spinde (til et igangværende og til et nyt projekt)
Ansonsten bin ich fleissig am spinnen (für ein Projekt das bereits in Arbeit ist sowie für ein neues Projekt)


Angora für ein neues Projekt. Angora til et nyt projekt.Der spindes og strikkes gotlandsk uld.
Es wird gesponnen und gestrickt Gotlandsk Wolle.


Löcher werden gestrickt. Huller strikkes.


En UFO bliver taget op igen. Ein UFO ist wieder in Arbeit.


Neues ist angestrickt. Nyt er i arbejde.

Så det er ikke at jeg keder mig :-)

Ja langweilig wirds nicht :-)

4 kommentarer:

 1. Hold da op, Birte hvor er du flittig:-) jeg bliver da helt åndeløs af at læse hvor meget du har gang i.
  Det lyder spændende med dit vævekursus. Ses vi ved Hanne den 11.?
  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har da planer om at komme ;-) og det samme gælder for spindedagen på midtgård. Jeg går ud fra at du også kommer ?!

   Slet
 2. Hej Birte
  Det har da vist gjort dig rigtig godt at holde ferie. Dejligt at høre at du er på fuld tid igen. Hvor er du totalt flittig med rok og pinde, må jeg sige. Vi ses desværre ikke d.11.hos Hanne. Hvad med i Esbjerg den kommende weekend?
  Knus Kis

  SvarSlet
 3. Ja Kis jeg nyder min ferie i fulde omfang og nyder hvert sekund at jeg igen er næsten helt ok igen. En dejlig fornemmelse efter så lang tid. Jeg kommer til Esbjerg og glæder mig rigtig meget. Vi ses :-)

  SvarSlet

Velkommen indenfor. Skriv gerne kommentarer; jeg svarer så vidt muligt. Jeg kan kontaktes på mail: Bimakra@hotmail.com