tirsdag den 21. juni 2011

Min første håndten/Meine erste Handspindel

I lang lang tid kunne jeg simpelthen ikke forstå hvorfor er er så mange der også spinder på håndten. Det skulle jeg i hvert fald ikke! MEN som tiden går, så bliver man jo nysgerrig - især når man ser hvor super flotte håndten der findes. Efter at have prøvet at spinde med Spindeforeningens "starter-kit" - en håndten lavet af en cd - og jeg opdagede at det kunne lade sig gøre, ja så var jeg på jagt efter en "rigtig" håndten. Skæbnen ville, at jeg de sidste mange dage havde voldsomme rygproblemer (der var noget klemt inde -og det gjorde bare rigtig ondt), så jeg startede med min "cd-håndten" igen. Det gik bedre og bedre, og min ryg kunne såmen også holde til det. Så i fredags kom der et indlæg om nye håndten til salg hos Karin  Hurtig fik jeg sendt en bestilling afsted, og i går kom så pakken.

Håndtenen er hånddrejet, stangen af bøg og vægten af yang. Vægt 32 gr. Ja, og med i pakken var så også en håndfuld fibre.

Lange habe ich nicht verstanden warum so viele begeistert sind vom Spinnen mit der Handspindel. Das wollte ich auf gar keinen Fall. ABER wie es es im Leben so ist, man wird neugierig, und erst recht nach dem man entdeckt hat wie wunderschöne Handspindeln es gibt. 
Hier nun meine erste  Handspindel. Gewicht 32 Gramm, aus Buche und Yang. 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Velkommen indenfor. Skriv gerne kommentarer; jeg svarer så vidt muligt. Jeg kan kontaktes på mail: Bimakra@hotmail.com