onsdag den 17. juni 2015

Sommer ?????

Det er juni måned, og termometret viser 12,5 grader!

Es ist Juni und das Thermometer zeigt 12,5 Grad!


I stedet for at hygge på terrassen er der tændt op i brændeovnen!

Anstatt gemütlich auf der Terrasse zu sitzen wurde der Ofen angemacht!

Gut daß wir erst in ein paar Wochen Urlaub haben - vielleicht ist es dann ein wenig sommerlich.


I lørdags var der WWKIP. 41 kvinder var mødt op på Sønderborg slot, og vejrguderne var med os.

Samstag war ja WWKIP und 41 Frauen waren zum Stricken auf Sonderburg Schloss gekommen.Der var masser af snak, og ja jeg fik nok ikke strikket så meget :-) men hvor var det hyggeligt!

Es wurde viel geredet und all zu viel habe ich nicht gestrickt, aber es war unheimlich nett!


Inden længe starter Tour de Fleece. Det er for dem der ikke har hørt om det før en begivenhed der læner sig op af Tour de France, bortset fra at man ikke cykler men spinder, enten på rokken eller håndten. Jeg har for nogle år tilbage allerede deltaget og har så besluttet mig for at deltage i år igen, for at prøve på at få bugt på mit fiberlager. På Ravelry under gruppen Tour de Fleece er der i øvrigt blevet oprettet et dansk hold. Måske den ene eller anden også kunne tænke sig at være med? Der er intet forpligtende, men det er motiverende synes jeg. Start er d. 04.07., så du kan sagtens nå det endnu ;-)

Bald startet Tour de Fleece wieder. Für die die es nicht kennen ist dies ein Ereignis das sich an Tour de France anlehnt. Man radelt nicht, sondren spinnt stattdessen auf dem Spinnrad oder Spindel. Ich habe schon mal vor ein paar Jahren mitgemacht und mache in diesem Jahr wieder mit in der Hoffnung daß mein Lager anschließend etwas kleiner geworden ist ;-)

Das tolle ist ja, daß es nichts Verbindliches ist, jedoch sehr motiviert. Start ist d. 04.07., also noch Zeit genug um sich anzumelden. Macht du mit?

 

1 kommentar:

  1. Genau, Sommer ist anders ...
    Liebe Inselgrüße Sheepy

    SvarSlet

Velkommen indenfor. Skriv gerne kommentarer; jeg svarer så vidt muligt. Jeg kan kontaktes på mail: Bimakra@hotmail.com