tirsdag den 22. marts 2011

Fiberfest i Ry

Kameraet havde jeg glemt hjemme :-( 
Men det ændrer ikke noget ved at Fiberfesten i Ry var en stor succes. En stor tak til Birthe P. og Spindeforeningen der stod for dette arrangement. Eftersom det var rigtig godt besøgt, higer jeg håb om, at denne Fiberfest går hen og bliver en årlig begivenhed. 
Mange glade, kreative kvinder - og også enkelte mænd - kunne man dagen igennem se. Der var forskellige boder, garncafé hvor man kunne prøve Magic Loop og andre spændende ting. Der blev afholdt en del workshops, så som dobbeltstrik, tunesisk hækling, free style, spinde på håndten og neverkont (entrelac). I sidst nævnte workshop deltog jeg. Joan var underviser, og med  hendes dejlige naturlige væremåde fik hun sat os kvinder i gang. Nu kan jeg strikke vrang på forsiden - strikke baglæns om man vil sådan, en teknik der kræver lidt øvelse, men når først man kan dette er man fri for at vende strikketøjet x antal gange. Helt sikkert noget jeg vil benytte mig af. I det hele taget tror jeg godt at man kan blive bidt af neverkont. Vi får se.
Som sagt en dejlig dag. Og hvor var det rart at møde kendte ansigter, - jeg kunne godt mærke at jeg virkelig har savnet det sociale samvær med spindeforeningens medlemmer i vinterhalvåret! Men det kan kun blive bedre!

2 kommentarer:

  1. Har også savnet dig, så rigtig dejligt at se dig.

    SvarSlet
  2. Hej Birthe
    Det var også rigtig dejligt at se dig igen. Jeg satser på at være i Broager næste gang, så håber jeg vi ses.
    Knus Kis

    SvarSlet

Velkommen indenfor. Skriv gerne kommentarer; jeg svarer så vidt muligt. Jeg kan kontaktes på mail: Bimakra@hotmail.com