tirsdag den 6. august 2013

Længe siden

Det er længe siden jeg har været inde her. Bloggen er blevet forsømt rigtig meget, så nu er det på tide, at der bliver pustet liv i den igen.

Der er sket lidt i den mellemliggende periode. Bl.a. har jeg i fødselsdagsgave fået bygget en reol til mit garn/fiberlager 


Her lige færdig, og jeg er stadigvæk ved at rydde på plads. Men ved de sommerlige temperaturer vi har haft er det ikke meningen at man skal være inden døre og slet ikke oppe under taget.  Men godt bliver det når alt er ryddet ind og sorteret. Meget mere overskuelig end før. En ulempe har det hele dog. - pludselig opdager man hvor meget man i grunden har. Puha ...

Strikkepindene er også blevet motioneret lidt. Bl.a. blev Magna endelig færdig 


Den blev strikket i lammecrepegarn som stank så forfærdelig af spindolie, at jeg blev helt dårlig af det. Det endte med at jeg fik det hele vundet op og så vasket i flere omgange. Derefter gik det.Også dette sjal er blevet strikket i det lækreste mohair fra Canard. 

Og last but not least har jeg strikket Annette Danielsens "vandspejl" i en lækker bomuldsblanding fra Garnudsalg. 

Det var så en lille opdatering. 
Vi snakkes ved 😊


1 kommentar:

  1. Smukke og lækre sager er det. Jeg har jo prøvet at gramse lidt på dem;-) altså med alt det du strikker, må reolen da snart være tom:-)
    Knus

    SvarSlet

Velkommen indenfor. Skriv gerne kommentarer; jeg svarer så vidt muligt. Jeg kan kontaktes på mail: Bimakra@hotmail.com